Automata tesztelőként
kezdenél új karriert?

Tanuld meg a Selenium alapjait nálunk, és szerezz belépőt a legjobban fizető nemzetközi IT állások felé!

Tanfolyamunk során olyan tudást adunk, amely nélkülözhetetlen, hogy elindulj és megálld a helyed egy sikeres tesztelői pályán!

Tesztelői Akadémia powered by Balagile.com

Mire számíthatsz a tanfolyamon?
Mire leszel képes a sikeres vizsgát követően?

Megtanítunk arra, hogyan definiálj teszteseteket és backlog itemeket, így képes leszel hatékonyan dokumentálni és vezérelni a tesztelési folyamatot.

Megtanulod, hogyan kell felépíteni egy teszt forgatókönyvet, és a teszt forgatókönyv készségszintű írásával képes leszel a rendszeres, következetes és átfogó tesztelésre.

A user journey feltérképezése és megértése létfontosságú a tesztelők számára. Megtanulod, hogyan kell modellezni a felhasználók viselkedését és interakcióit az alkalmazásban, ami segítségedre lesz a potenciális hibák azonosításában.

A critical path, vagyis az alkalmazás legfontosabb funkcióknak meghatározása kulcsfontosságú a hatékony teszteléshez. Megismered ennek a fogalomnak a jelentőségét és technikáit.

A BLWF (Business Logic Workflow = üzleti logikai folyamatábra) egy hatékony módszer a határok, korlátok és hibás állapotok tesztelésére. Megtanítjuk, hogyan alkalmazd ezt a módszert a tesztelés során, hogy az összes potenciális hibát kiszűrhesd.

A tesztelési kvadráns egy hatékony eszköz a tesztelési prioritások beállítására. Megismered ennek az elvnek az alapjait és azt, hogy hogyan alkalmazd a tesztesetek rangsorolásában.

Miért minket válassz?

Képzésünk azonnal bevethető gyakorlati elemekből épül fel! Ráadásul részese leszel egy prémium online szakmai közösségnek, ahol megoszthatod tapasztalataidat, kérdezheted szakértőinket és más tehetséges tesztelőkkel együtt fejlődhetsz.

Segítünk, hogy sikeresen megtaláld az álom állásodat! Agilelaunchpad.com szolgáltatásunkkal támogatunk az álláskeresésben.

Miért képezd magad
automata teszt irásban?

  • Egy hét alatt megtanulható: A tesztelői szakma alapjait könnyen elsajátíthatod! Tanfolyamunk segítségével rövid idő alatt megszerezheted a szükséges tudást és készségeket.

  • Ha tetszik a szakma, innen akár fejlesztővé is kinőheted magad: a tesztelői szakma kiváló alapot biztosít ahhoz, hogy később fejlesztővé válj. A gyakorlati tapasztalatok, a többszintű képzési anyagunk és a technikai ismeretek, amiket megszerzel, lehetővé teszik, hogy a későbbiekben tovább lépj, és akár fejlesztővé is válhass!

  • Széleskörűen alkalmazható technológia: A Selenium széles körben használt és elterjedt tesztelési technológia. A Selenium IDE használatának és az automata tesztek írásának elsajátítása nem igényel speciális előképzettséget ésl olyan tudásra teszel szert, amelyet szinte végtelen mennyiségű különböző projekten és vállalatnál használhatsz fel.

  • Nem csak karriert, országot is váltanál? Tesztelőként kinyílik a világ! Nemzetközi projekteken dolgozhatsz itthon, itthonról külföldre, de akár külföldön is könnyen elhelyezkedhetsz a megfelelő nyelvtudás birtokában!

  • Magas Home Office potenciál: A tesztelői munka rugalmas munkavégzést tesz lehetővé. Ez lehetőséget ad arra, hogy te szervezd meg a munkádat és jobban összeegyeztesd a személyes és szakmai életedet.

  • Előzetes kódolási tapasztalat nem szükséges: A Selenium tesztelői akadémiánkon alapvető és specifikus tesztelési technikákat sajátíthatsz el anélkül, hogy kódolási ismeretekre lenne szükséged.

Csatlakozz hozzánk még ma, és indítsd el új karrieredet a tesztelés izgalmas világában a Selenium tesztelői akadémia segítségével!

Kapcsolat

Sikeres jelentkezés, rövidesen felkeresünk!